Ilmoittaudu jäseneksi

Ohjeet lomakkeen täyttöön

• Tarkista ryhmän yhteyshenkilöltä/vastaavalta ryhmän tilanne ennen ilmoittautumista.
  • Lapsen syntymäajan kohdalla pääset valitsemaan halutun syntymävuoden nopeammin painamalla kalenterissa kuukautta ja vuosilukua.
  • Vähintään yhden huoltajan tiedot ovat pakolliset. (Koskee kaikkia huoltajan tietokenttiä).
  • URA YU:n lähettämät tiedotteet lähtevät kaikkiin sähköpostiosoitteisiin automaattisesti, jotka lisäät jäsenhakemukseen. Käytä sähköpostiosoitteita, joita seuraat usein.

Ilmoittamalla lapsesi yleisurheiluun sitoudut myös toimitsija- ja buffettivelvoitteeseen,
mikä käytännössä tarkoittaa 3 kertaa joko toimitsijana ja/tai apuvalmentajana olemista. Lisätietoja toimitsija- ja buffettivelvoitteesta lähetetään
keväällä, kun ensi kesän kilpailuaikataulut alkavat olla selvillä.

Lähetämme sinulle maksulomakkeen sähköpostitse.

Harrastuksen lopettaminen

Ilmoita asiasta omien valmentajien lisäksi yleisurheilu@kaarinanura.fi osoitteesseen, jotta tietonne tulee poistetuksi jäsenrekisteristä.