Kausimaksut

Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme. Voit käydä 3 kertaa harjoituksissa kokeilemassa ennenkuin päätät liitytkö seuraan. Yleisurheilu on edelleen varsin kohtuuhintainen harrastus verrattuna moneen muuhun lajiin.

YLEISURHEILUN KAUSIMAKSUT 2019-2020 (1.10.2019-30.9.2020)

• 2013 syntyneet ja vanhemmat
    • 180€ / koko kausi (toinen lapsi 150€ ja kolmas lapsi 130€) tai
    • 120€ / kesäkausi (touko-syyskuu)
    • Kisapaitamaksu 20€
  • 2014-2016 syntyneet
    • 50€ / koko kausi
  • Kilpa-/aikuisurheilija (edustaa seuraa, ei muita etuja)
    • 50€ / koko kausi (sisaralennus 25€)

YLEISURHEILUN KAUSIMAKSUT 2020-2021 (1.10.2020-30.9.2021)

• 2013 syntyneet ja vanhemmat
    • 200€ / koko kausi (toinen lapsi 170€ ja kolmas lapsi 150€) tai
    • 140€ / kesäkausi (touko-syyskuu)
  • 2014-2015 syntyneet
  • Lapsi-vanhempi
    • 70€ / koko kausi
  • Kilpa-/aikuisurheilija (edustaa seuraa, ei muita etuja)

Kausimaksu sisältää:

- Jäsenmaksun seuralle ja liitolle

- Kisapaita (sisältyy kausimaksuun kaudesta 2020-2021 alkaen)

- Kilpailulisenssi. Sisältää vakuutuksen vuonna 2006 ja sen jälkeen syntyneille. Vuonna 2005 ja aikaisemmin syntyneet hankkivat itse Sporttiturvan tai vastaavan vakuutuksen. Lisätietoja lisensseistä ja pakollisista vakuutuksista.

(Varsinkin tavoitteellisesti harjoitteleville suosittelemme hankkimaan paremman vakuutuksen, joka korvaa myös sairaskulut eli rasitusvammat yms. Lisätietoja SUL:n tai IF:n sivuilta.)

- Kilpailumaksuja. Seura maksaa seuraavien kilpailujen osallistumismaksut. (Arvo yhteensä n. 50€) • Vattenfall I • Vattenfall II • Piirin mestarikisat • Suomen mestaruuskilpailut • Seurayhtymäkisat Kaarinassa (jos järjestetään) • Syyskisa / TUL seuraottelu Salossa • Kaarinan Mestari kisat (jos järjestetään)

- Ohjatun harjoittelun 1- 3 kertaa/vko ja harjoitusohjelman(erikseen sovittuna, ns. erikoisryhmät)

- Erikoisryhmien valmennukset talvikaudella Kupittaalla ja Valkeavuoren yläkoululla (+14v ryhmä)

- Vuosittain kymmenen urheilijaa valitaan seuran kustantamiin leirityksiin menestyksen, harjoittelumotivaation ja käyttäytymisen perusteella. Valmentajat esittää urheilijat jaostolle, joka päättää niistä kokouksessa syksyllä.(päätös tehdään joka syksy jaoston taloudellisen tilanteen mukaan)

- Alennuksia ja muita mahdollisia etuja joita seura ja yhteistökumppanit tarjoaa

TOIMITSIJAVELVOITE

Meillä on jo muutaman vuoden ollut käytössä  toimitsijavelvoitte. Seuramme on velvoitettu hoitamaan tietty määrä toimitsijatehtäviä vuoden aikana ja Kaarinan Urassa urheilevan vanhempina olette velvoitettu kantamaan kortenne kekoon osallistumalla sekä toimitsija- että apuvalmennustehtäviin. Velvoitteeseen voi myös kuulua buffetti-tuotteiden valmistaminen / tuominen tilaisuuksiin. Järjestämämme kisat tuottavat kilpailumaksuja seurallemme, jolla taas rahoitamme toimintaa. Samoin buffetista saamme rahaa seuran toimintaan.

Valitse "Toimitsijakalenterista" ne kisat johon ilmoittaudut toimitsijaksi ja/tai "Valmentajakalenterista" ne harjoitukset johon osallistut valmentajan apuna. (yhteensä vähintään 3 tilaisuutta).

Hoitamattomista toimitsijavelvoitteista peritään maksu (50e/toimitsijatehtävä).

Ilmoittaudu mukaan!

HUOM! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Terveisin

Kaarinan Uran yleisurheilujaosto

Kyselyihin vastaa valmentajat tai puheenjohtaja, yleisurheilu(at)kaarinanura.fi.