Kausimaksut

Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme. Voit käydä 3 kertaa harjoituksissa kokeilemassa ennenkuin päätät liitytkö seuraan. Yleisurheilu on edelleen varsin kohtuuhintainen harrastus verrattuna moneen muuhun lajiin.

Tästä linkistä löydät tervetulokirjeen.

Alla tulevan kauden tiedot.

KAUSIMAKSUT 2017-2018 (1.10.2017-30.9.2018)

Yleisurheilu:

170€ / kausi. (toinen lapsi 140€ ja kolmas lapsi 120€). 2010-2011 syntyneiden ryhmä: 100€ / kausi.

120€ / kesäkausi (touko-syyskuu)

45 €(aikuisurheilija, edustaa seuraa, ei muita etuja)

Kausimaksu sisältää:

- Jäsenmaksun seuralle ja liitolle

- Kilpailulisenssi ja sen tuoma vakuutusehdot. Lisenssin liittyvä tapaturmavakuutus.

(Varsinkin tavoitteellisesti harjoitteleville suosittelemme hankkimaan paremman vakuutuksen, joka korvaa myös sairaskulut eli rasitusvammat yms. Lisätietoja SUL:n tai IF:n sivuilta.)

- Kilpailumaksuja. Seura maksaa seuraavien kilpailujen osallistumismaksut. (Arvo yhteensä n. 50€) • Vattenfall I • Vattenfall II • Piirin mestarikisat • Suomen mestaruuskilpailut • Seurayhtymäkisat Kaarinassa (jos järjestetään) • Syyskisa / TUL seuraottelu Salossa • Kaarinan Mestari kisat (jos järjestetään)

- Ohjatun harjoittelun 2- 3 kertaa/vko ja harjoitusohjelman(erikseen sovittuna, ns. erikoisryhmät)

- Erikoisryhmien valmennukset talvikaudella Kupittaalla ja Valkeavuoren yläkoululla (+14v ryhmä)

- Vuosittain kymmenen urheilijaa valitaan seuran kustantamiin leirityksiin menestyksen, harjoittelumotivaation ja käyttäytymisen perusteella. Valmentajat esittää urheilijat jaostolle, joka päättää niistä kokouksessa syksyllä.(päätös tehdään joka syksy jaoston taloudellisen tilanteen mukaan)

- Alennuksia ja muita mahdollisia etuja joita seura ja yhteistökumppanit tarjoaa

TOIMITSIJAVELVOITE

Meillä on jo muutaman vuoden ollut käytössä  toimitsijavelvoitte. Seuramme on velvoitettu hoitamaan tietty määrä toimitsijatehtäviä vuoden aikana ja Kaarinan Urassa urheilevan vanhempina olette velvoitettu kantamaan kortenne kekoon osallistumalla sekä toimitsija- että apuvalmennustehtäviin. Velvoitteeseen voi myös kuulua buffetti-tuotteiden valmistaminen / tuominen tilaisuuksiin. Järjestämämme kisat tuottavat kilpailumaksuja seurallemme, jolla taas rahoitamme toimintaa. Samoin buffetista saamme rahaa seuran toimintaan.

Valitse "Toimitsijakalenterista" ne kisat johon ilmoittaudut toimitsijaksi ja/tai "Valmentajakalenterista" ne harjoitukset johon osallistut valmentajan apuna. (yhteensä vähintään 3 tilaisuutta)

ilmoittautuu mukaan "yleisurheilu(at)kaarinanura.fi" osoitteeseen.

HUOM! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Terveisin

Kaarinan Uran yleisurheilujaosto

Kyselyihin vastaa valmentajat tai puheenjohtaja, yleisurheilu(at)kaarinanura.fi.